Vill du köpa husbil och åka på resor?

Du som gillar att resa runt i egen takt, kan ha behov av att köpa husbil. Du kan då ta dagen som den kommer och lägga upp din semester på precis det sätt du vill. Genom att köpa husbil, så har du boende och färdmedel i en och samma. Det är allt fler som insett att köper man en husbil, så får man en stor frihet och många möjligheter. 

Det är fantastiskt att resa med en husbil och det är allt fler som väljer att semestra med en sådan. Om du vill testa på hur det är att åka på semester i husbil, så kan du börja med att hyra en. Sedan kan du köpa husbil som passar dig. När du köper en husbil, så är det bil och bostad i ett.

Hitta husbilar att köpa

Om du tänker att du ska satsa på att köpa husbil. Kika in hos Husvagnsreserven. De har både husbilar och husvagnar till salu! Du kan köpa en helt ny, eller satsa på en begagnad modell. Det är inte fel att satsa på en lite mindre modell av husbil. De är enklare att köra samt att de kostar mindre. Tänk även på vikten. Du som har bilkörkort B, får köra en totalvikt på 3,5 ton. Har du då extra utrustning och fyller husbilen med tv, markiser och annat, så kan den bli rätt tung. 

Så se till att du inte överskrider den vikt som du får köra med ditt vanliga körkort.