Smart att göra ett taklyft

Ett taklyft kan vara bra att göra om ni har lågt i tak på företaget. Att göra ett taklyft är som det låter, man lyfter upp taket, så att det blir mer plats, uppåt. Detta är något ni kan få hjälp med av företaget Industriförflyttningar. De har även andra bra tjänster:

  • Maskinflyttningar
  • Lansering
  • Flytt av hus

Att lyfta ett tak på en industribyggnad till exempel gör att det blir mer plats, i vissa fall mer än om ni skulle göra en utbyggnad. Detta företag kan lyfta mindre tak så väl som stora tak.

Lyft ert tak och få mer plats

Genom att välja att göra ett taklyft, så kan det bli en massa mer plats i er byggnad. Att lagra uppåt kan vara riktigt smart. Vill ni få hjälp med att lyfta ert tak, så vänd er till Industriförflyttningar. När det gäller mindre tak så kan dessa lyftas med hjälp av hydrauliska lyftbockar. Är det ett stort tak så använder de sig av specialbyggda lyfttorn. Detta företag har sedan innan höjt tak på upp till 2500 m2 och 600 ton i ett samtidigt lyft.

Många bra tjänster

Industriförflyttningar är ett företag med flera bra tjänster. Utöver att de kan lyfta tak, så har de även så att de kan flytta tunga maskiner. Sedan är de även specialister på lansering av tunnlar och broar. Sedan erbjuder de även husförflyttningar. Vill ni veta mer om att lyfta tak eller mer om deras övriga tjänster, så besök då gärna deras hemsida, eller ta kontakt med dem direkt så kan de berätta mer.