En kupong för varje tillfälle

En kupong, eller flera, är bra att kunna erbjuda till dina kunder. Med en kupong så kan en kund få rabatt på en viss vara. Det finns ett smart system kring detta med kuponger. Det via ClearOn. Detta kallar de för Sales Promotion. I detta ingår bland annat:

  • Mobila presentkort
  • Sverigechecken
  • Kupong plus
  • Activate interactivate

Rabattkuponger är inget nytt påfund utan har funnits ganska länge. Men idag har det blivit allt vanligare med digitala former av kuponger. Det underlättar för både kunden och för dig. En stor fördel med kuponger, det är att de kan öka upp din försäljning på ett bra sätt. Kunder tenderar ju att handla mer om de får rabatt på sina varor.

Smarta kuponger som är digitala

En kupong idag kan vara digital. Oftast så kan man då ha den i mobilen och visa upp när man handlar. Du kan via ClearOn och deras smarta portal samt deras kampanjverktyg skapa egna kuponger och rabatter på smidigt sätt. Om du vill hålla dina kunder nöjda och glada, så är det bra att ge dem olika former av rabatt, med eller utan kupong.

Det som ClearOn kan erbjuda dig, det är säljfrämjande tjänster, avancerade tekniska lösningar och strategisk rådgivning. Dessutom har de så att du kan få tillgång till helt unika verktyg för att driva försäljningen i butik.

Skapa olika kampanjer

Med ClearOn kan du skapa olika kampanjer så som Facebook-kampanjer, skapa egen kampanjsida, göra mobila presentkort, ordna med sms kuponger och mycket mer. Om du vill veta mer om detta, besök då ClearOns hemsida!